Notícies

El proyecto del Circuito de Barcelona Catalunya

16 Jun, 2023 | Corporativo

IRRIGA participó en la ejecución de las obras en CIRCUITO DE BARCELONA CATALUÑA

Fuimos responsables de la mejora de la red de abastecimiento de agua potable con el objetivo de proporcionar un caudal necesario para todas las instalaciones.

Conectamos la red municipal de Montmeló con el depósito de almacenamiento existente ubicado en las instalaciones del circuito, mediante un tubo de polietileno de alta densidad DN200 PN10. Colocamos también otros elementos necesarios (válvulas, purgadores, contadores, entre otros) para garantizar el correcto funcionamiento de la nueva red.

Mirad el vídeo:

Últimas noticias

Et convidem a la nostra ponència!

¡Te invitamos a nuestra ponencia!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

¡Estaremos en la feria de San Miguel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Riego a distancia

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

es_ES