Notícies

Executem el projecte de modernització de la xarxa de reg de la Terra Alta

3 Mar, 2023 | Corporativo

Ens enorgulleix compartir amb vosaltres que IRRIGA ha començat a executar el projecte de modernització de la xarxa de reg a la zona oriental de la Terra Alta.

La nostra feina consisteix en:

Canvi de vàlvules i col·lectors, entre altres, en aprox. 300 hidrants. Estaràn controlades per un sistema de tele-control aplicat a tota la zona oriental de reg de la Terra Alta.

Instal·lació d'un sistema intel·ligent que serà gestionat des de l'oficina de regants.

Aquest canvi permetrà a 3600ha beneficiar-se d’un millor control de la quantitat d’aigua que es gasta per minut. Repercutirà en una gestió molt més eficient de la mateixa. Permetrà  una detecció ràpida si no instantània de possibles avaries i/o fuites.

El projecte té un cost de 2 700 000eur (subvencionat en un 50%) i la seva finalització està prevista pel setembre 2024.

Ahir la televisió de Catalunya TV3 n’oferia un breu reportatge. Aquí us l’ensenyem!

Últimas noticias

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

La jornada tècnica a l’Albagés

La jornada tècnica a l’Albagés

Ahir vam celebrar amb èxit la jornada tècnica a l'Albagés, on el nostre enginyer agrònom el Jose Veiga va oferir una explicació exhaustiva sobre el reg per degoteig enterrat, desgranant els seus components i destacant la importància del disseny i la selecció dels...

es_ES