Notícies

IDEES DE REGAL

7 Dic, 2022 | Corporativo

Encara no tens ni idea que regalar aquest Nadal?

No et preocupis! Al següent catàleg trobaràs tot el que necessites:

Tens preguntes o vols fer la teva comanda?

Truca’ns al 608 993 445 o envia’ns un correu al: compres@irriga.es.

Últimas noticias

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Todavía existe riesgo de las heladas

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

es_ES