Notícies

Riego Antihielo (¡la charla hecha en Sunyer!)

12 May, 2022 | Corporativo

El dilluns 9 de maig vam participar en una jornada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Sunyer. Sr. Joan Pallé, el nostre enginyer agrònom i gerent d’IRRIGA, va compartir la seva experiència i know-how del tema de protecció antigelada en fruiters.⁠

 

Fue un encuentro muy provechoso e inspirador, que finalizó con un turno de preguntas. Además, , gracias a Agromillora, Crisolar y Oficina de Fertilización y Acción Climática, Alimentación y Acción Rural de la Generalitat de Cataluña, pudimos disfrutar y aprender sobre las deyecciones ganaderas y formas de cómo mejorar la producción de frutales y hacerla más sostenible.

Muchas gracias a todos los participantes, esperamos que os hayamos podido aclarar todas las dudas.

 

Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’Ajuntament de Sunyer per donar-nos aquesta oportunitat!

 

No us apureu si no vàreu poder assistir a la xerrada, aquí us deixem la presentació del Joan!

 

 

 

Últimas noticias

Instal·lació de reg per degoteig aprofitant l’aigua dels pous

Instalación de riego por goteo aprovechando agua de los pozos

Aquests dies, estan resultant sent durs per molts pagesos degut a la sequera, especialment pels regants que reguen a tesa. En molts casos, ben just hi ha suficient aigua com per a salvar la producció, posant en risc fins i tot, la supervivència dels arbres....

Subvencions per a Comunitats de Regants

Subvencions per a Comunitats de Regants

L’any passat es va aprovar un nou PERTE per impulsar la digitalització del cicle de l’aigua a través de l'ús de les noves tecnologies de la informació en tot el seu cicle integral per fer front al control i la correcta gestió de l’ús de l’aigua.   Els principals...

Decisions dràstiques davant la sequera

Decisions dràstiques davant la sequera

La situació excepcional de sequera que estem vivint aquest any continua obligant a prendre decisions dràstiques. El Canal de Segarra-Garrigues va tancar aquest cap de setmana i a partir d'ara s'obrirà només per mantenir els arbres fruiters i sota petició de cadascun...

es_ES