Notícies

Muntem un quadre elèctric / Montamos un cuadro eléctrico

27 May, 2021 | Corporativo

Sabeu que tenim un equip d’electricistes dedicat exclusivament als muntatges de quadres elèctrics?

Us hem preparat un vídeo on el nostre electricista Jordi Botanch ens explica sobre un quadre elèctric per a una fina de 90ha.


¿Sabéis que tenemos un equipo de electricistas dedicado exclusivamente al montajes de cuadros eléctricos?

Os hemos preparado un vídeo donde nuestro electricista Jordi Botanch nos explica sobre un cuadro eléctrico para una finca de 90ha.

Últimas noticias

Avaria amb una vàlvula hidràulica?

¿Avaría con una válvula hidráulica?

Que s’ha de fer si la vàlvula hidràulica que està enterrada no tanca bé l’aigua? Això li ha passat a un client i ens ha demanat ajuda per resoldre aquesta avaria. El problema va ser un forat a la membrana.   Doncs hem hagut d’excavar per accedir, desmuntar la...

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de l'origen de...

Sistemes antigelada en fruiters

Sistemas antihielo en frutales

Les gelades són un problema molt seriós per les explotacions agrícoles, pels danys que provoquen als cultius. Les gelades de principis d’abril d’enguany en són un bon exemple. Han  deixat al sector fructícola molt afectat i amb moltes incògnites a resoldre. Imatge...

es_ES